یک سالی است که به دلیل ابتلا به مشکل افسردگی فلوکستین مصرف میکنم. معروف ترین داروی رفع افسردگی، فلوکستین نام دارد که مصرف آن برای بیماری هایی نظیر پرخوری عصبی و اختلالات وسواسی و هراس نیز کاربرد دارد. عوارض: خواب آلودگی، حالت تهوع و تاری دید، خشک شدن دهان، یبوست و تعریق زیاد و همچنین تشنج و اختلالات جنسی از عوارض مهم این دارو می باشند. این دارو نیز مانند سیتالوپرام، در گروه مهارکننده ها ی با جذب سروتونین قرار دارد که برای درمان وسواس، افسردگی شدید و اضطراب کارایی داشته و تاثیری سریع تر از داروهای مشابه خود نظیر فلوکستین دارد. عوارض جانبی TCA ها مشابه SSRI ها و SNRI ها است، اما معمولاً بیشتر اتفاق میافتد و میتواند آزار دهندهتر باشد. این داروها اغلب برای درمان شرایط مشابه استفاده میشوند. سازمان غذا و داروی آمریکا از پروزاک میخواهد که با استفاده از جعبه سیاه هشدار دهد که داروهای ضد افسردگی ممکن است خطر خودکشی را در افراد کمتر از 25 سال افزایش دهد.
قرص فلوکستین ۲۰
پاروکستین نیز از این ویژگی مستثنی نیست. دیابت نوع 2 معمولا با نام هایی مانند دیابت بزرگسالان و دیابت غیر وابسته به انسولین نیز شناخته می شود و بیشتر در افراد بالای 45 سال خود را نشان می دهد. در صورت مشاهده ی عوارضی مانند ایجاد کهیر و … در صورتی که عوارض جانبی بسیار جدیای مانند مشاهدهی خون در مدفوع، مدفوع تیره، استفراغی که مانند تفالهی قهوه به نظر میرسد، ضربان قلب سریع و نامنظم، کمردرد، تشنج، مشکلات کلیه مثل تغییر در میزان ادرار، درد و تورم و قرمزی چشم، گشاد شدن مردمک چشم، تغییرات بینایی مانند دیدن رنگینکمان در اطراف نور در شب و تاری دید را مشاهده کردید به سرعت به پزشک مراجعه کنید. در حالی که بین بروز عوارض دیگر مثل اختلالات جنسی، کم خوابی، سردرد، لرزش ناشی از دارو، سرگیجه، چاقی، اسهال، درد شکم و استفراغ تفاوت معنی داری مشاهده نشد. عوارض: ایجاد اختلالات جنسی، خشک شدن دهان، فراموشی مقطعی، حالت تهوع و گیجی، اختلالات مربوط به قاعدگی و خواب، تکرر ادرار، یبوست، درد در ناحیه ی کم و مفاصل، برهم زدن توازن فشار خون، تعریق و آب ریزش بینی شدید و…
عوارض فلوکستین در دراز مدت
فلوکستین برای درمان افسردگی، اختلال وسواسی:اجباری (OCD)، عصبی بولیميایی، اختلال افسردگی قبل از قاعدگی (PMDD) و اختلال هراس مورد ســتفاده قرار می گیرد. یکی دیگر از داروهای مهار کننده ی افسردگی که به تازگی مورد استقبال بیماران و پزشکان بسیاری قرار گرفته است، سرترالین می باشد. همچنین ببینید: تعدیلگران گیرندهای • تعدیلگران گیرندگان کانال پتانسیلی گذرا نبواختلال وسواس فکری-عملیداروهای ضدافسردگی SSRIs (مانند فلوکستین، فلووکسامین، سرترالین) SNRIs (مانند، ونلافاکسین) TCAs (مانند، کلومیپرامین) MAOIs (مانند، فنلزین) دیگر موارد آنتیآندروژن (مانند، سیپروترون استات، لوپرورلین) داروهای ضدروانپریشی (مانند، ریسپریدون) بنزودیازپینها (مانند، کلونازپام) لاموتریژین ممانتین میرتازاپین استیلسیستئین اندانسترون پرگابالین روانگردان (مانند، سیلوسایبین) ریلوزول توپیرامات برگرفته از «h ps://fa.wikipedia.o g/w/i dex.php? این ترکیب همچنین برای درمان افسردگی پس از آزمایش حداقل ۲ داروی دیگر بدون درمان موفقیتآمیز علائم، استفاده میشود. ترجیح در استفاده از فرم تزریقی برای شروع است ولی اگر از فرم خوراکی در ابتدا استفاده شود ۵۰ تا ۱۰۰ میلی گرم در ابتدا و سپس تکرار دوز تا هنگامی که برانگیختگی فرد کنترل شود.
از شایع ترین عوارض مصرف پاروکستین می توان به حالت تهوع نسبتا خفیف اشاره کرد که از همان دوران ابتدایی مصرف پدیدار خواهد شد. داروهای گروه بازدارندههای بازجذب سروتونین (SSRI) مانند کپسول پاروکستین ۲۰ هرگز نباید همزمان با داروهای از گروه بازدارندههای مونوآمین اکسیداز (MAOI) مصرف شوند؛ چرا که این دو گروه دارو با هم تداخل دارویی دارند و مصرف همزمان آنها منجر به مسمومیت دارویی و ابتلا به سندروم سروتونین میشود و حتی میتواند منجر به مرگ شود. عوارض: اختلال در انزال و کاهش میل جنسی، خشک شدن دهان، تب و سرگیجه، احساس تشنگی و خستگی مفرط، بی ثباتی در خلق و خو، تپش قلب و بروز اگزما و حساسیت های پوستی از جمله عوارض مشهود این دارو خواهند بود. کاهش میل جنسی، عدم رسیدن به ارگاسم و اوج لذت جنسی، عدم انزال و ناتوانی جنسی نیز در مصرف با این داروها گزارش شده است. عوارض: مصرف این دارو موجب افزایش اشتها و در نتیجه چاقی خواهد شد.
خواب آلودگی و گیجی، سردرد و یرقان، آشفتگی و خواب ناآرام همراه با کابوس و در مواد نادر موجب تشنج و درد مفاصل نیز خواهد شد. عوارض: این دارو مسهل بوده و همچنین احساس خستگی و کسالت در فرد مصرف کننده را به همراه خواهد داشت . پر مصرف ترین دارو ضد افسردگی در ایالات متحده همین پاروکستین است. مصرف دارو فلوکستین در دوران بارداری ممکن است باعث مشکلات جدی ریه یا سایر عوارض در کودک شود. همچنین مصرف این دارو در دوران بارداری سبب شدت گرفتن علائم افسردگی و پیشرفت آن خواهد شد. داروهای ضد افسردگی در دوران بارداری مضر است؟ از قطع ناگهانی مصرف پاروکستین به شدت پرهیز کنید؛ چرا که شدید ترین عوارض قطع مصرف در میان داروهای ضد افسردگی، متعلق به همین دارو می باشد. حتماً قبل از استفاده از این دارو با پزشک معالج خود مشورت نمایید و از مصرف خودسرانه دارو به شدت بپرهیزید!
اتصال به پروتئین های پلاسما و عمدتا آلبومین، و آلفا۱-گلیکوپروتئین در زمان مصرف فلوکتین بسیار زیاد است. میرتازاپین برای درمان افسردگی و اختلالات خواب بسیار موثر است. مصرف این دارو تاثیر شگفتی در رفع اختلالات روحی خواهد داشت . این دارو میتواند در بهبود خلق و خو و احساس خوشبختی، رفع اضطراب و تنش، کمک به خواب بهتر، و افزایش سطح انرژی، نقش موثری ایفا کند. این دارو با افزایش سطح سروتونین در بدن، خلق و خو را بهبود بخشیده و اضطراب را نیز درمان خواهد کرد. بنابراین نکاتی که در مقاله بیان شد، فقط و فقط برای اطلاع رسانی در زمینه عملکرد کلی، عوارض و نکات بیوشیمی این دارو است و اگر که فردی فکر کند که فقط با مطالعه متن بالا و بدون مراجعه به روانپزشک خودش می تواند این دارو را شروع کرده و برای خود درمانی ادامه دهد، کاملا اشتباه است و می تواند نه تنها که علائم اضطراب فرد را کم نمی کند، بلکه علائم فرد را نیز تشدید می کند.
در صورت شدید بودن علائم از مصرف دارو خودداری کرده و به پزشک مراجعه کنید. سیتالوپرام کم عارضه بوده و از لحاظ تداخل های دارویی تقریبا بی خطر است . استفاده روزانه از آسپرین با دوز پایین می تواند خطر بروز حوادث قلبی عروقی را در برخی افراد کاهش دهد. داشتن سر درد، کمر درد، تعریق و درد شکم از جمله ی عوارض دیگر این داروست. آیا شخص اسکیزوفرنیا که به دندان خود حساسیت دارد و هر چندروز یکبار به مدت یک ساعت آنها را میشوید و به مدت یک ساعت بلکه بیشتر فقط غرغره میکند؛ به علت اینکه مبادا روزی خراب شده و درد شدیدی داشته باشد. جهت کسب اطلاعات بیشتر می توان به پزشک، دارو ساز یا اداره شهرداری محل زندگی خود مراجعه کرد. این دارو بر خلاف اثر گذاری بسیاری که دارد، دارای عوارض بیشتری نسبت به برخی از داروهای ضدافسردگی می باشد . خشک شدن دهان، ریزش مو، بروز یبوست، تعریق زیاد، کم شدن اشتها و خواب آلودگی از دیگر عوارض مصرف پاروکستین می باشند. کودک یا نوجوان مبتلا به تب، علائم آنفولانزا یا آبله مرغان نباید مصرف کنند. علائم این بیماری شامل سردرد، ضعف، سردرگمی، تمرکز مشکلدار، مشکلات حافظه و احساس عدم ثبات است.
علائم سندرم متابولیک سیتالوپرام عبارتند از سرگیجه، پاراستام، سردرد، اضطراب و حالت تهوع. از دسته ی قرص های سه حلقه ای بوده و برای درمان افسردگی به کار گرفته می شود. 808117/1575:سلام آیا قرص های لوبل و لاموترژین که برای صرع میباشند با قرص اورژانسی تداخل دارند؟ فاصله بين قطع مصرف يك داروی مهاركننده منوآمين اُكسيداز و شروع درمان با بوپروپيون حداقل 14 روز است. در صورتی که در ۱۴ روز گذشته از داروهایی مانند : ایسوکاربوکازید، لینزولید، متیلن بلو Methylene blue، فنلزین و داروهایی از این خانواده استفاده کرده اید ، نباید از فلوکستین استفاده کنید . افرادی که این قرص را جایگزین سایر داروهای فشار خون مانند کلونیدین می کنند باید این کار را به آرامی و طی چند روز انجام دهند. نام عمومی دارو fluoxetine و متعلق به طبقه محبوب داروهای ضد افسردگی یا بازدارنده های انتخابی بازجذب سروتونین (SSRI ) است. این دارو میتواند وضعیت را بدتر و یا منجر به یک بیماری خطرناک شود. گاهی وقتی افراد مبتلا به اسکیزوفرنی افسرده میشوند، علائم دیگر ی ممکن است ظاهر یا بدتر شوند. علائم این تداخل شامل تب بالا، اسپاسم عضلانی ثابت است که نمی توانید آن کنترل کنید و سفتی عضلات است.
عوارض فلوکستین ۲۰
اگر قصد ترک دارو را داشتید، حتما با پزشک معالج خود مشورت کنید. تا زمانی که نمیدانید فلوکستین چه تأثیری بر روی شما میگذارد، از رانندگی یا فعالیتهای خطرناک خودداری کنید. شاید وقتی شرکت الی لیلی برای اولینبار در سال ۱۹۸۶این دارو را میساخت تصور نمیکرد که پس از مدت زمانی مصرف این دارو تا این حد رایج شود؛ بهطوریکه در سال ۲۰۰۷ در ایالات متحده آمریکا دربیش از ۲۲ میلیون نسخه پروزاک تجویز شده باشد. این حال، علیرغم این شباهت ها، داروها معمولاً به دلایل مختلف تجویز می شوند و مدت زمان متفاوتی برای تاثیر گذاری دارند. این دارو به عنوان یک داروی ضد اضطراب با تاثیر گذاری بر عملکرد مغز از استرس های مزمن و شدید جلوگیری می کند. برای نگهداری صحیح داروی فلوکستین آن را در دمای اتاق و به دور از حرارت و رطوبت و خارج از دسترس کودکان قرار دهید. قرص فلوکستین در عین تأثیرگذاری بر روی بیماریهای مختلف، همانند هر داروی دیگری دارای عوارض جانبی است که دانستن آن پیش از مصرف برای بیماران بهتر است. تشنج اصلی ترین و مهم ترین عارضه ی مصرف زیاد این قرص بوده که امکان بروز اختلال شیدایی نیز در مصرف آن وجود دارد.
قرص فلوکستین ۱۰
808117/1643: سلام خسته نباشید.دوز اول واکسن سینوفارم زدم و کیست سینه دارم آیا قرض گل مغربی و امگا۳و ویتامین دی مصرف کنم یا تداخل دارویی دارد؟ عوارض: در بسیاری از موارد، خوردن قرص ضد افسردگی، در هفته های اول مصرف، انگیزه ی خودکشی در افراد افزایش پیدا می کند. بانوان باردار به هیچ وجه از این دارو استفاده نکنند، چرا که موجب اختلال در تشکیل ریه جنین خواهد شد. فلوکستین عبیدی ممکن است میزان سروتونین را افزایش داده و موجب ابتلا به سندرم سروتونین یا مسمومیت سروتونین شود. اگر داروی دیگری برای رقیقشدن خونتان مصرف میکنید، این تداخل ممکن است موجب بروز خونریزیهای خطرناک شود. از جمله مهمترین عوارض مصرف این دارو بوده که ممکن است در برخی از مصرف کنندگان به وجود بیاید. اینکه چه مقدار از ترکیبات فعال در داروهای ضد افسردگی وارد شیر مادر میشود بستگی به نوع دارو دارد. داروهای ضد افسردگی اولین گزینهها برای درمان پانیک هستند. پروزاک (فلوکستین) یک داروی ضد افسردگی تایید شده برای کودکان 8 سال و بالاتر است.
چرا فلوکستین باید صبح مصرف شود
وزن بیمار باید در طی دوره مصرف هفته ای یک بار کنترل شود. فلوکستین یک بازدارنده بازجذب انتخابی سروتونین (SSRI) است. DMBB دیامسیام DMPC EBOB E bicypha افجی-۷۱۴۲ Fip oles (e.g., فیپرونیل) زردینه (رنگیزه)s (e.g., آمنتوفلاون, اوروکسیلین ای) فلومازنیل فلوروکینولونs (e.g., سیپروفلوکساسین) Flu o hyl فوروزماید Golexa olo e Iomaze il (123I) IPTBO Isop eg a olo e (sep a olo e) L-655,708 لودانوزین Lep azol گامابنزن هگزاکلراید MaxiPos مرفین مورفین-۳-گلوکورونید MRK-016 نالوکسان نالتروکسان Nica dipi e No s e oidal a ia d oge s (e.g., apalu amide, بیکالوتامید, امدیوی۳۱۰۰, فلوتامید, ilu amide) اوئنانتوتوکسین Pe yle e e azol (pe e azol) Phe ylsila a e Pic o oxi (i.e., pic o i , pic o oxi i a d dihyd opic o oxi i ) سولفات پرگننولون P opybicypha PWZ-029 Radequi il Ro 15-4513 Ro 19-4603 RO4882224 RO4938581 Sa maze il SCS سوریتوزول TB-21007 TBOB TBPS TCS-1105 Te bequi il تترامتیلندیسولفوتترامین توژون U-93631 روی زدکی-۹۳۴۲۶ GABAA-ρ Ago is s: BL-1020 (زد)-۴-آمینو-۲-بوتنویک اسید CAMP Homohypo au i e گاما آمینوبوتیریک اسید GABOB ایبوتنیک اسید Isoguvaci e موسکیمول ان (۴) -کلرواستیلسیتوزین آرابینوزید Picamilo P ogabide TACA TAMP Thiomuscimol Tolgabide Posi ive modula o s: الوپرگنانولون Alphaxolo e ATHDOC لانتانیدهاs A ago is s: (S)-2-MeGABA (S)-4-ACPBPA (S)-4-ACPCA 2-MeTACA 3-APMPA 4-ACPAM 4-GBA cis-3-ACPBPA CGP-36742 (SGS-742) DAVA Gabazi e (SR-95531) Gaboxadol (THIP) I4AA ایزونیپکوتیک اسید Lo eclezole P4MPA P4S SKF-97541 SR-95318 SR-95813 (۱٬۲٬۵٬۶-تترا هیدرو پیریدین-۴-یل) متیل فسفینیک اسید a s-3-ACPBPA ZAPA Nega ive modula o s: ۵-آلفا دیهیدروپروژسترون Bilobalide Lo eclezole Pic o oxi (pic o i , pic o oxi i ) P eg a olo e ROD-188 THDOC روی متابوتروپیکGABAB Ago is s: ۴٬۱-بوتاندیول 4-Fluo ophe ibu Acebu ic acid A baclofe A baclofe placa bil باکلوفن BL-1020 گاما آمینوبوتیریک اسید Gabamide GABOB گاما بوتیرولاکتون گاما-هیدروکسیبوتیریک اسید GHBAL GHV والرولاکتون-گاما ایزووالین لزوگابران فنیبوت Picamilo P ogabide Sodium oxyba e SKF-97,541 SL 75102 Tolgabide Tolibu Posi ive modula o s: ADX-71441 BHF-177 BHFF BSPP CGP-7930 CGP-13501 GS-39783 ac-BHFF KK-92A A ago is s: 2-Hyd oxysaclofe CGP-35348 CGP-46381 CGP-52432 CGP-54626 CGP-55845 CGP-64213 DAVA هوموتائورین فاکلوفن ساکلوفن اس سی اچ-۵۰۹۱۱ SKF-97541 تعدیلگران منفی: Compou d 14 همچنین ببینید تعدیلگران گیرندهای تعدیلگران مثبت گیرنده GABAA تعدیلگران متابولیسمی/انتقالی GABA نبوتعدیلکننده کانال یونیکلسیمVDCCهامسدودگران کانال کلسیمی انتخابی نوع L: دیهیدروپیریدینها: آملودیپین A a idipi e Azel idipi e مپیرودیپین کلویدیپین C o idipi e دارودیپین Dex iguldipi e Elgodipi e El adipi e Felodipi e Flo dipi e Fu idipi e Iga idipi e Is adipi e Lacidipi e Lemildipi e Le ca idipi e لوآملودیپین Lev iguldipi e Ma idipi e مپیرودیپین Mesudipi e Nica dipi e نیفیدیپین نیگولدیپین نیلودیپین Nilvadipi e نیمودیپین Nisoldipi e Ni e dipi e Ol adipi e اکسودیپین Palo idipi e پرانیدیپین ریودیپین Saga dipi e So idipi e Teludipi e Tiamdipi e T ombodipi e Va a idipi e; دیلتیازم مشتقات: کلنتیازم دیلتیازم Ip o iazem Nic iazem Si a iazem; فنیلآلکامین: A ipamil Dagapamil دواپامیل Dexve apamil اموپامیل E ipamil فالیپامیل Gallopamil Levemopamil Nexopamil نوروراپامیل Ro ipamil دیمدیتیاپرامین وراپامیل; سایرین: AH-1058 B i aza o e Budioda o e Celiva o e سیپروهپتادین D o eda o e فانتوفارنو SR-33805 Te ahyd opalma i e انتخابی نوع N: ω-Co o oxi s ω-Co o oxi GVIA Ca ove i e Huwe oxi XVI Leco o ide (ω-co o oxi CVID) PD-173212 Ralfi amide Safi amide Z160 Zico o ide (ω-co o oxi MVIIA) انتخابی نوع P: ω-Aga oxi IVA ω-Aga oxi IVB انتخابی نوع R: SNX-482 انتخابی نوع T: ABT-639 ML-218 Niflumic acid NNC 55-0396 P oTx I Z944 زونیساماید غیر-انتخابی: ω-Aga oxi TK ω-Co o oxi MVIIC Be idipi e Bep idil Cil idipi e سیناریزین Do a izi e Efo idipi e Flu a izi e لاموتریژین لوتیراستام Lome izi e لوپرامید Mibef adil NP078585 قرمز روتنیم TROX-1 α2δ subu i -انتخابی (گاباپنتینوئیدها): 4-Me hylp egabali A baclofe A baclofe placa bil A agabali باکلوفن گاباپنتین Gabape i e aca bil Imagabali Mi ogabali PD-200,347 PD-217,014 PD-299,685 فنیبوت پرگابالین سایرین/مرتبنشده: بنسیکلان بربامین بوانتولول کانادین کربوکسیآمیدوتریازول Cyclea i e داوریسین دیمدیتیاپرامین Dip o eve i e انپیپرات Epe iso e Elpe igi e E hadio e E ha ol (alcohol) اتوسوکزوماید Fasudil فندیلین Fos edil Imepi oi جیتیوی-۵۱۹ Lidoflazi e منیزیم مانوآلید Mesuximide موناتپیل Naf opidil Och a oxi A اوستول O ilo ium b omide Pa ame hadio e Phe suximide پیناوریوم بروماید پرنیلامین Rhy chophylli e سسامودیل Silpe iso e Sipa igi e ترودیلین تتراندرین Tolpe iso e T ime hadio e Valpe i ol فعالکنندگان انتخابی نوع L: بی K8644 پتاسیمVGKCهامسدودکنندگان ۳و۴-دی آمینو پیریدین ۴-آمینوپیریدین Adekala آلموکالانت آمیودارون Azimilide B e ylium Bu af i e Cha ybdo oxi Clamikala Co o oxi s Dalaza ide دندروتوکسین Dofe ilide D o eda o e E-4031 Ha a oxi HgeTx1 HsTx1 Ibu ilide I akala Kalio oxi Li opi di e Loli em B Mau o oxi Nifekala No oxi پاکسیلین Pi okala کینیدین ShK-186 سوتالول Tedisamil Te ikala تترااتیلآمونیوم Ve akala hERG (KCNH2, Kv11.1)-اختصاصی: آجمالین آمیودارون AmmTX3 آستمیزول Azaspi acid AZD1305 Azimilide آر ۲۰۷۹۱۰ BeKm-1 BmTx3 BRL-32872 کلرپرومازین سیزاپراید کلاریترومایسین داریفناسین دکستروپروپوکسیفن Diallyl isulfide دومپریدون E-4031 E g oxi s اریترومایسین Gigac o i e هالوپریدول کتوکونازول نورپروپوکسیفن اورفنادرین پیموزاید PNU-282,987 پرومتازین کینیدین Ra olazi e روکسیترومایسین سرتیندول سولیفناسین Tamulo oxi ترودیلین ترفنادین تیوریدازین تولترودین Va oxe i e Ve akala KCNQ (Kv7)-اختصاصی: Li opi di e XE-991 Spooky oxi (SsTx) فعالکنندگان KCNQ (Kv7)-اختصاصی: Flupi i e Re igabi e IRKهامسدودکنندگان KATP-اختصاصی: استوهگزامید Ca bu amide کلرپروپامید گلیبن کلامید گلیبورنورید Glica amide گلی کلازید گلیمپیرید گلی پیزید Gliquido e گلیسوکسپید Glyclopy amide Glycyclamide متا هگزامید Mi igli ide Na egli ide Repagli ide تولازامید تولبوتامید GIRK-اختصاصی: باریم کارامیفن کلوپراستین کلوزاپین دکسترومتورفان اتوسوکزوماید ایفنپرودیل Te iapi Tipepidi e فعالکنندگان KATP-اختصاصی: Ap ikalim Bimakalim C omakalim دیازوکساید Emakalim Levc omakalim Mazokalim ماینوکسیدیل Nami idil Nico a dil پیناسیدیل Rilmakalim Sa akalim GIRK-اختصاصی: ML-297 (VU0456810) KCaمسدودکنندگان BKCa-اختصاصی: E ha ol (alcohol) GAL-021 فعالکنندگان BKCa-اختصاصی: Flufe amic acid Meclofe amic acid Niflumic acid Nimesulide Ro le i (mallo oxi ) Tolfe amic acid K2Pهامسدودکنندگان ۱۲-او-تترادکانویلفوربویل-۱۳-استات اسید آراشیدونیک فلوکستین No fluoxe i e فعالکنندگان ریلوزول سدیمVGSCهامسدودکنندگان آنتیآنژینالها: Ra olazi e آنتیآریتمیکها (کلاس I): آجمالین Ap i di e دیزوپرامید D o eda o e E cai ide فلکاینید لیدوکائین Lo ajmi e Lo cai ide مکسیلیتین Mo icizi e Pilsicai ide پراجمالین پروکائین آمید پروپافنون کینیدین Spa ei e توکاینید ضدتشنجها: Ace ylphe e u ide کاربامازپین Ce obama e Chlo phe acemide Elpe igi e Eslica bazepi e ace a e E ho oi Fosphe y oi Lacosamide Lica bazepi e Mephe y oi Oxca bazepi e Oxi ip yli e Phe acemide Phe e u ide فنیتوئین روفینامید Sipa igi e توپیرامات والپروات والنوکتامید Valp oa e pivoxil والپروات والپروات والپرومید زونیساماید بیهوشیهای موضعی: pFBT آمیلوکائین A icai e بنزوکائین Bupivacai e (Levobupivacai e, Ropivacai e) بوتاکائین Bu ambe کلروپروکائین سینشوکائین کوکائین سیکلومتیکاین Dime hocai e دیفنهیدرامین E idocai e Hexylcai e Io ocai e لیدوکائین Mepivacai e مپریلکائین Me abu oxycai e ارتوکائین Pipe ocai e پریلوکائین پروکائین پروپوکسیکائین پروپاراکائین ریزوکاین تتراکائین تریمکائین آنالجسیکها: AZD-3161 DSP-2230 Fu apide GDC-0276 NKTR-171 PF-04531083 PF-05089771 Ralfi amide Raxa igi e RG7893 (GDC-0287) سموم: Co o oxi Neosaxi oxi ساکسیتوکسین تترودوتوکسین Ze eki oxi AB سایرین: بوپرنورفین Eve amide جوهر نعنا (نعنا) Safi amide ضدافسردگیهای سهحلقهای فعالکنندگان آکونیتین آتراکوتوکسینها(ω-A aco oxi , Robus oxi , Ve su oxi ) Ba acho oxi Cigua oxi s G aya o oxi s Po e a oxi ENaCمسدودکنندگان آمیلوراید بنزامیل تریامترن اچ فعالکنندگان Sol a ide ASICهامسدودکنندگان A-317567 آمیلوراید استیلسالیسیلیک اسید ایبوپروفن PcTX1 کلریدCaCCهامسدودکنندگان C ofeleme دیایدیاس اسید اتاکرینیک Flufe amic acid فلوکستین فوروزماید گلیبن کلامید مفلوکین Mibef adil Niflumic acid فعالکنندگان کارباکول CFTRمسدودکنندگان گلیبن کلامید Lo idami e Pi e a ide فعالکنندگان 1,7-Phe a h oli e 1,10-Phe a h oli e 4,7-Phe a h oli e 7,8-Be zoqui oli e ایواکافتور فنانتریدین مرتبنشدهمسدودکنندگان Bume a ide Flufe amic acid Meclofe amic acid مفنامیک اسید کیناکرین Niflumic acid Tal ifluma e Tolfe amic acid تری فلوپرازین سایرینTRPها به جایش اینجا را ببینید.
معمولا برای درمان این شرایط توصیه می شود؟
اگر قطره خوراکی اس سیتالوپرام برای شما تجویز شده است، تعداد قطره مورد نظر را در نوشیدنی مثل آب پرتقال بریزید و بخورید. اگر شما و پزشکتان تصمیم دارید فلوکستین را قطع کنید، باید به تدریج و با کاهش میزان مصرف دارو همراه باشد تا مانع عوارض جانبی شدید شود. اگر مبتلا به دیابت هستید، ممکن است فلوکستین بر قند خون شما تأثیر بگذارد. اما از بین رفتن خود به خودی حملات وحشت دشوار است و ممکن است بدون درمان بدتر شوند. 2. چه دوزی از فلوکستین معمولا برای درمان این شرایط توصیه می شود؟ بایگانیشده از اصلی در ۵ سپتامبر ۲۰۱۹. 2 May 2007. A idep essa Use i Child e , Adolesce s, a d Adul s بایگانیشده در ۶ ژانویه ۲۰۱۶ توسط Wayback Machi e ↑ “A idep essa s a d Suicidali y i Adul s: S a is ical Evalua io . (P ese a io a Psychopha macologic D ugs Adviso y Commi ee; Decembe 13, 2006)”. A chived f om he o igi al o 27 Sep embe 2007. Re ieved 13 May 2007. ↑ “Cli ical Review: Rela io ship Be wee A idep essa D ugs a d Suicidali y i Adul s” (PDF).